Céges, logózott bögre készítése nagy mennyiségben

Nagyobb tételben rendelnél bögrét a céges csapat minden tagjának, a barátoknak, vagy az ügyfeleidnek? Céges rendezvényre készültök, és szeretnéd, hogy a céged logója megjelenjen a bögréken? Ne keresgélj tovább, jó helyen jársz!

Minél több bögrét rendelsz, annál kedvezményesebb árat tudunk biztosítani a számodra!

Bögréinket szublimációs eljárással készítjük, ezért nem számítunk fel többlet költséget a több színű minták esetében sem. A minta a bögre mindkét oldalára rákerülhet, vagy akár a bögre teljes nyomtatható felületét befedheti, többlet költséget ezért sem számítunk fel.

Ha szeretnéd, hogy segítsünk a minta megtervezésében, az sem akadály, szívesen segítünk kialakítani az igényeidnek megfelelő designt!Az elérhető bögretípusokról, színekről az alábbi gombra kattintva tájékozódhatsz. Ha nem találod a számodra ideális bögre típust, akkor is keress minket bátran, ugyanis igyekszünk minden egyedi kérést megvalósítani akkor is, ha az adott bögre nem szerepel a kínálatunkban.

Igyekszünk a megkeresés után gyorsan árajánlatot küldeni, hogy annak elfogadása után a gyártást minél hamarabb megkezdhessük, és néhány nap alatt kézhez kaphasd a bögréket.

Kérj árajánlatot!

Igyekszünk néhány órán belül válaszolni a megkeresésre. Töltsd ki az alábbi űrlapot, ami alapján árajánlatot adhatunk:

A válasz emailben az árajánlat mellett egy látványtervet is csatolunk majd a levélhez a bögréről, amin már az általad feltöltött minta szerepel.
Kosár
Scroll to Top