Szállítási módok

Az oldalunkon 5 szállítási mód közül választhatsz. Ezek a következők:

GLS Házhozszállítás

0 Ft
Szállítási költség
0 munkanap
Szállítási idő
Csomagodat a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Neked a megadott címre. A GLS tájékoztatni fog a várható kiszállítási idősávról és a futár elérhetőségéről. A csomagot a címzetten kívül bárki más is átveheti a megadott címen.
Munkanapokon 7:00 – 20:00 között érhető el.

FoxPost csomagautomata

0 Ft
Szállítási költség
0 munkanap
Szállítási idő
Magyarországon közel 350 FOXPOST csomagautomatába kérheted a szállítást és amint megérkezett a csomag az automatába, e-mailben és SMS-ben értesítést kapsz róla, majd a kapott kóddal át tudod venni a csomagodat az automatából. A csomagot 5 napig tárolják az automatában, amibe az ünnepnapok nem számítanak bele. A csomagautomatáknál csak bankkártyával tudod az utánvétösszeget kifizetni.
Munkanapokon 8:00 – 20:00 között érhető el.

Csomagküldő (Packeta) - Átvétel Csomagponton

0 Ft
Szállítási költség
0 munkanap
Szállítási idő

Magyarországon közel 700 átvevőhely érhető el. Válaszd ki a pénztár oldalon legközelebbi átvevőhelyet, ahová akkor mehetsz el a csomagért, amikor éppen ráérsz. Amikor megérkezik a csomag az átvevőhelyre, email értesítést küldünk. A helyszínen készpénzzel és bankkártyával is tudsz utánvétet fizetni. 

Munkanapokon 8:00 – 18:00 között érhető el.

Telefon: +36 1 400 8806
Email: info@packeta.hu

GLS CsomagPontra kézbesítés

0 Ft
Szállítási költség
0 munkanap
Szállítási idő
Magyarországon több mint 1000 GLS csomagpontra kérheted a szállítást, ahol ezt követően a Neked megfelelő időpontban, az adott üzlet nyitvatartási idején belül tudod átvenni a rendelt csomagodat, miután erről a GLS értesítést küldött Neked. A csomagpont 5 munkanapig tárolja a csomagodat és az átvételnél majd érvényes személyi igazolvánnyal szükséges igazolni a személyazonosságodat.
Munkanapokon 7:00 – 20:00 között érhető el.

Személyes átvétel

0 Ft
Szállítási költség
0 munkanap
Szállítási idő
Jelenleg Szolnokon 1 helyen van lehetőséged a rendelésed személyesen, BögreSziget átvevőponton átvenni. Ez a szállítási mód ingyenes. Amikor a csomag átvehető, email értesítést küldünk, majd az átvevőponton a neved és a rendelési számod megadásával tudod a csomagot átvenni. A csomag átvételére 1 hét áll a rendelkezésedre. Utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

Anka Szalon

Cím: 5000 Szolnok, Mátyás király út 27. földszint 1.
Nyitvatartás: H-P: 09:00-17:00, SZ: 09:00-13:00

Kiegészítő szállítási opciók

Szállítási biztosítás

+ 560 Ft

Szállítás biztosítással az átvétel után is jelezheted ha sérülten érkezett a termék, és cseréljük.

A szolgáltatás igénylése nélkül kizárólag az átvétel során jelzett és jegyzőkönyvben rögzített sérüléseket tudjuk elfogadni. Szállítás biztosítással nem kell aggódnod a rejtett szállítási sérülésekért, azokért jegyzőkönyv nélkül is helyt állunk! Szállítás biztosítás nélkül az átvételt követően jelzett sérülések keletkezésének a helye már vitatott és a szállító elutasíthatja a kárigényt.

Csomagsérülés esetén kérjük mielőbb jelezd a sérülést a hiba bejelentő oldalunkon, csatolva a sérült termék fényképét.

Kosár
Scroll to Top